Petitfours

Met veel plezier stellen we onze nieuwe webshop aan jullie voor, nog gebruiksvriendelijker en frissere look.

Wanneer je op een bepaald artikel klikt, kan je ook bijhorende artikelen zien om nog makkelijker een setje samen te stellen.

Veel plezier ermee !

De nieuwe wintercollectie 2018 is geleverd!

Intussen zijn volgende merken er al: Lily Balou, Stones and bones, Mim-pi, Maxomorra, Kik*kid (deel 1), Baba-babywear, Street Called Madison, 4 Funky Flavours (deel 1), Tapete en Little Label.

Ons eerste nieuwe merk dat we willen voorstellen is "Blune", afkomstig uit Parijs en dat straalt zich uit in de kleding.  Klassevolle stoffen en mooie snit met oog voor detail zonder te veel franjes.

Het tweede nieuwe merk is "Tumble 'n dry".  Deze winter beginnen we met de verkoop van de jeansbroeken, volgend jaar worden deze aangevuld met rokjes, t-shirts, jurken, truien,...

Petitfours

Maxomorra

Maakt duurzame kinderkleding.  Dat betekent keuzes maken - voor onze kinderen en voor de omgeving waarin we leven. Maxomorra gebruikt biologisch katoen sinds het bedrijf in 2008 is begonnen, en ze zijn sindsdien een gecertificeerd merk voor Global Organic Textile Standard (GOTS) 2012. Het is het hart en de ziel van het merk en een van de kernwaarden - gewoon omdat ze van de natuur houden en voor alle mensen zorgen.

Voor Maxomorra staat "I am eco" voor goede keuzes: ecologisch geteeld katoen, alleen biologisch gecertificeerde kleurstoffen, maatschappelijk verantwoorde textielproductie, GOTS-certificering, gerecycled polyester, transport met weinig milieueffecten. Maxomorra wil dat de lijst met "ik ben eco" groeit. Maxomorra volgt de voortdurende reis naar meer duurzame, betaalbare en functionele kinderkleding.

Al de kleding van Maxomorra is gecertificeerd door GOTS. Deze norm is de wereldwijd toonaangevende norm voor textielverwerking voor organische vezels, inclusief ecologische en sociale criteria, ondersteund door onafhankelijke certificering van de hele textielketen.

Als een GOTS gecertificeerd bedrijf kan Maxomorra verzekeren:

Biokatoen of gerecyclede vezels

Onschadelijke chemicaliën

Veilige en goede werkomstandigheden in de fabriek

Traceerbaarheid in de hele waardeketen

Maxomorra

Lily Balou

Lily Balou op en top Belgisch is en blijft een topper op onze webshop voor kinderen tot en met 12 jaar!

Lily-Balou werd door ontwerpster Anne De Smedt voor het eerst gelanceerd in de herfst van 2011.

Kleurrijk, duurzaam, gemakkelijk in onderhoud en een hoog draagcomfort zijn nog steeds de sleutelwoorden.

De collecties worden hoofdzakelijk geproduceerd door GOTS gecertificeerde producenten.

Bijna alle kledingstukken zijn dan ook uit biologisch katoen!

Zalig om te dragen, te spelen en om lekker mooi te zijn!

Lily Balou